duminică, 30 iunie 2013

Avem câștigătorii concursului ”Tu ce știi să faci bun din fructe conservate?”

După o săptămână de votare, putem spune cine sunt câștigătorii concursului ”Tu ce știi să faci bun din fructe conservate?”, în care șase participante s-au înscris cu rețete de dulciuri preparate cu fructe conservate - dulceață sau compot. Rețetele lor le-ați putut vedea timp de o săptămână, în pagina principală a blogului Bucătăreli la borcan, unde vor rămâne, pentru eternitate :). 
Unul dintre căștigători a fost desemnat prin vot, un altul a fost ales de organizatori, care au urmărit originalitatea rețetei. Fiecare dintre cei doi câștigători va primi un voucher în valoare de 150 de lei pentru a cumpăra ustensile profesionale de bucătărie Hendi, premiul fiind asigurat de sponsorul concursului nostru - Amenajări Horeca.
N-am să lungesc suspansul, așa că vedeți mai jos către cine s-au îndreptat cele 300 de voturi ale voastre. 
Așadar, premiul pentru popularitate merge laaaa.... Oana Plăcintă, din Suceava, pentru al ei Linzer cu gem de căpșuni. I-ați putut citi pe blog aici rețeta și o veți găsi aici în continuare. Felicitări, Oana!
Pentru noi, organizatorii, n-a fost tocmai ușor să alegem o rețetă. Sunt convinsă că toate dulciurile au ieșit excelent, ne-a lăsat gura apă studiind fotografiile trimise. 
Dar, pentru că trebuia să alegem un câștigător, el se numeșteee... Ioana Dudău, care a preparat Orez cu lapte de cocos și dulceață de cireșe amare. Bravo, Ioana! Puteți citi rețeta ei aici, pe Bucătăreli la borcan, dar și pe blogul ei.
Mulțumesc în egală măsură tuturor celor șase cititoare care au alocat imaginație, efort, energie și timp pentru a participa la concurs: Anca Corduban, Ioana Dudău, Xandrinne Bubulina, Oana Plăcintă, Ioana Dreghiciu și Veronica Crețu. Datorită lor a fost posibilă competiția, iar pentru asta merită toată aprecierea noastră. Noi, organizatorii, vă mulțumim.
Acestea fiind zise, să ne vedem cu bine pe blog și pe Facebook, cu rețete și cu alte concursuri! :)

4 comentarii:

  1. Multumesc mult !!! o mare bucurie sa stiu ca aceasta reteta v-a incantat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatoarelor!!

    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandrina, multumesc mult pentru participare. :) Te astept aici cu drag, cu sau fara concursuri. :)

      Ștergere