marți, 4 iunie 2013

La aniversare

Acum trei ani, în 4 iunie 2010, scriam aici prima postare.
De atunci, au trecut de trei ori câte 365 de zile (uneori și mai mult) și peste 350 de postări. Am trăit multe, am povestit, am câștigat experiențe și le-am împărțit cu voi. Toate astea au fost posibile pentru că am avut de ce merge mai departe.
Acest blog este un hobby, chiar dacă propuneri de migrare a lui spre zona comercială au apărut mereu. Cine a intrat aici a făcut-o căutând nu advertising, ci informații. Și așa vor rămâne lucrurile.
Și, pentru că, la aniversări, se dau cadouri, voi vorbi și eu despre unul. Nu, nu aștept nimic, ci va fi un dar pentru voi, mai exact un nou concurs, despre care voi scrie aici, în zilele ce urmează.
Până atunci însă, mai am un singur lucru să vă spun...
 

MULȚUMESC!

6 comentarii:

  1. La multi ani pentru blog și pentru tine! Asteptam cu nerabdare concursul.Ioana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ioana, mai greu cu timpul, dar se rezolva, pana la urma.
      Multumesc pentru urari! :)

      Ștergere
  2. La Multi AAAAni. acest blog reflecta (o parte din) frumusetea ta.
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sakura, ma bucur ca ochii tai vad frumusetea. :) Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multi ani, multumesc. :)

      Ștergere
  3. Gabi, LA MULTI ANI!!!!! Multumesc ca ai impartasit cu noi o parte pretioasa din tine! Aici gasesc mereu mai mult decat retete, gasesc o persoana minunata care stie cum sa astearna literele pe pagina!
    Mie personal mi-ai daruit mult mai mult decat as putea descrie in cateva randuri. Mi-ai imprumutat din pasiunea ta, m-ai inveselit in zilele mai putin bune, mi-ai salvat camara de la dezastru si mi-ai dat acea reteta fantastica de ardei iuti cu hrean!!!! Oh da, aia da pasiune! Iti ia foc totul dar e grozav de buna!
    Revin cu drag sa te citesc, chiar daca uneori o fac doar ca sa ma destind, fara sa fiu in cautarea unei retete anume :)
    Sper ca ai tai sunt constienti ce comoara de mamica/sotie au :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Oana, mesaje ca cel pe care tu l-ai scris ma fac sa merg mai departe. E uneori greu sa gasesc timp pentru blog, in lumea asta nebuna din jur. Dar ma gandesc ca inseamna ceva nu doar pentru mine, dar si pentru altii. Si atunci imi dau seama ca lucruri pentru care am muncit merita duse mai departe. Conteaza mult sa poti schimba ceva in viata unui om si sa poti oferi lucruri aparent marunte, dar care aduc cu ele atat de multe lucruri bune. :)

      Ștergere